Unieke reclame op Goeree-Overflakkee

Adverteren via Flakkee Be Like

Ben je op zoek naar een unieke manier om jouw product, merk of dienst onder de aandacht te brengen op Goeree-Overflakkee? Misschien ben je wel op zoek naar nieuw personeel of wil je een evenement promoten. Flakkee Be Like biedt adverteerders de mogelijkheid om op een opvallende en effectieve manier zichtbaarheid te creëren voor hun aanbod. Profiteer van ons enorme bereik, trek de stoute schoenen aan en durf eens op een andere manier in beeld te komen!

Met duizenden trouwe Flakkeese volgers op Facebook, Instagram, TikTok en YouTube, biedt Flakkee Be Like een uitgelezen kans om jouw doelgroep te bereiken. Onze volgers zijn actieve en betrokken gebruikers die houden van de Flakkeese humor en situaties die we delen. Door jouw advertentie te verspreiden via ons platform, kun je profiteren van de sterke band die we hebben opgebouwd met onze volgers. Daarnaast kom je op een unieke wijze in beeld, want onze content blijft over het algemeen niet geheel onopgemerkt. 

Volgers op Facebook
0
Volgers op Instagram
0
Volgers op TikTok
0

Deze bedrijven gingen je voor:

"We bedanken Roy voor de leuke samenwerking! Een frisse aanpak, doordacht tot in de details leverde ons meer website verkeer op, maar vooral ook nieuwe lachrimpels. We zijn aangenaam verrast door het resultaat en geloven in de creatieve aanpak (met een flinke dosis lokale humor) van Roy."
Jeroen Terhoeve
Marketeer bij COMMAR

Gemiddelde resultaten op Flakkee Be Like:

Dat de berichten op Flakkee Be Like een groot bereik hebben is geen geheim. Dit zijn gemiddeld onze organische resultaten:

Past deze aanpak niet bij jouw bedrijf? Maar heb je wel online marketing nodig?

Uiteraard is dit ook geen probleem. VDG Media is gespecialiseerd in online marketing. Dit doen we voor ondernemers op Goeree-Overflakkee maar ook ver buiten de eilandsgrenzen. Wil jij online goed zichtbaar zijn? Dan kunnen wij je helpen! Dit doen wij middels:

vdg-media
Roy van der Groef | Online Marketeer
5/5
''Roy is ontzettend bedreven/enthousiast in zijn vak en het ontdekken van alle nieuwe snufjes. Wat voor hem dus niet meer nieuw is. Dank dat je ons hierin wilt ontzorgen!''
Pieter der Kinderen
Freek Hypotheek Rotterdam

Bel mij terug

Laat hier u gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

Er zijn verschillende manieren om te adverteren via ons platform. Of je nu simpelweg een bericht wilt delen, een video wilt sponsoren of een op maat gemaakte advertentiecampagne wilt, alles is mogelijk! We gaan vrijblijvend het gesprek aan en kijken hoe we maximale aandacht kunnen gaan genereren voor jouw product, merk of dienst.

Ook als je gebruik wilt maken van onze online marketing diensten, kun je in dit formulier vrijblijvend een aanvraag doen. We kijken graag naar de mogelijkheden. 

Het begint allemaal uiteraard door even contact met ons op te nemen. Dit kun je doen door ons contactformulier in te vullen, direct te mailen naar info@vdgmedia.nl of te bellen naar 0630503992.

Wij kijken uit naar een prettige samenwerking!

Kom in beeld bij jouw doelgroep! Neem contact met ons op.