Over Flakkee Be Like

Flakkee Be Like, het grootste online entertainment platform van Goeree-Overflakkee. Opgericht door Roy van der Groef en onderdeel van VDG Media, brengt Flakkee Be Like sinds 2014 grappige afbeeldingen en video’s over de gebruiken en typische herkenbare Flakkeese situaties.

Met een sterke aanwezigheid op Facebook, Instagram, TikTok en YouTube heeft Flakkee Be Like een groeiende en trouwe community opgebouwd. Wij hebben meer dan 10.000 volgers op Facebook, 2.500 volgers op Instagram en bijna 4.000 volgers op TikTok. Dit is het bewijs van onze populaire content die mensen van alle leeftijden aanspreekt.

flakkee-be-like

Wat maakt Flakkee Be Like zo speciaal? We zijn trots om de humor en eigenaardigheden van het leven op Goeree-Overflakkee te omarmen. Onze afbeeldingen en video’s tonen situaties en gebruiken die Flakkeese inwoners direct herkennen en waar ze om kunnen lachen. Van het lokale dialect tot de bijzondere gebruiken, we weten precies hoe we de Flakkeeënaar kunnen raken!

Met ons uitgebreide netwerk en bereik bereiken we gemiddeld 10.000 tot 15.000 personen per bericht, niet alleen op Goeree-Overflakkee maar zelfs daarbuiten. Dit maakt Flakkee Be Like hét platform om de lokale gemeenschap te bereiken en een breed publiek te entertainen. We zijn er trots op dat we een gemeenschap hebben gecreëerd waarin mensen samenkomen en genieten van de grappige kant van het leven op Goeree-Overflakkee.

Er zijn verschillende manieren om te adverteren via ons platform. Of je nu simpelweg een bericht wilt delen, een video wilt sponsoren of een op maat gemaakte advertentiecampagne wilt, alles is mogelijk! We gaan vrijblijvend het gesprek aan en kijken hoe we maximale aandacht kunnen gaan genereren voor jouw product, merk of dienst.

Het begint allemaal uiteraard door even contact met ons op te nemen. Dit kun je doen door ons contactformulier in te vullen, direct te mailen naar info@vdgmedia.nl of te bellen naar 0630503992.

Wille kieke uut naer ’n buutegeweune saemenwerking! Joe oak? 

 

Kom in beeld bij de Flakkeeënaar! Neem contact met ons op.

    Een greep uit onze video's: