Over ons

Laten we even kennismaken!

VDG Media, opgericht door Roy van der Groef, is een marketing- en reclamebureau dat in 2023 is gestart. Roy, met jarenlange ervaring in de online marketingwereld, heeft besloten om zijn kennis en vaardigheden in te zetten voor ondernemers.

Geen ingewikkelde jargon of dure termen bij VDG Media. Wij geloven in een persoonlijke aanpak om bedrijven en organisaties verder te helpen. Bij ons vind je een informele sfeer met een vleugje humor, gericht op maximaal (online) resultaat.

vdg-media
5/5
''Roy is ontzettend bedreven/enthousiast in zijn vak en het ontdekken van alle nieuwe snufjes. Wat voor hem dus niet meer nieuw is. Dank dat je ons hierin wilt ontzorgen!''
Pieter der Kinderen
Freek Hypotheek Rotterdam

Bel mij terug

Laat hier u gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

chatgpt-training-rotterdam

Online marketing specialist

Wij zijn gespecialiseerd in Social Media Marketing, Zoekmachineoptimalisatie (SEO), Google Ads, Videomarketing, Conceptualisering en AI-training op maat. Onze aanpak is gericht op het creëren van unieke online content die impact maakt en opvalt.

Onze creativiteit, strategie en inzicht zorgen ervoor dat jouw merk echt opvalt. Van sprankelende social media posts tot boeiende video’s, wij maken content die je doelgroep raakt.

Wat klanten over ons zeggen:

Suzie de Haan
Technisch Adviseur Vastgoed
Lees verder
In een paar uur legt Roy uit hoe Chat GPT en Midjourney efficiënt en effectief ingezet kan worden in je werk, maar ook privé. Hij is superenthousiast en neemt je aan de hand mee om het beste uit het programma te halen.
Geertje van Rossum
Gelukscoach
Lees verder
Ik heb een training bij Roy gevolgd over AI. Wat kan Roy het duidelijk uitleggen, waarvoor en hoe ik ChatGPT en Midjourney kan inzetten voor mijn bedrijf. Ik werd helemaal enthousiast en ga er zeker mee verder.
Arie Vogelaar
Marketeer
Lees verder
Geweldige AI-workshop gevolgd bij VDG Media. Roy is een echte kenner!
Linda Manzaneque
Expediteur
Lees verder
Super interessante en leerzame ai workshop gehad, echt een aanrader!
Peter Mathlener
Omgevingsmanager en planschrijver zzp
Lees verder
De workshop is erg toegankelijk en Roy weet duidelijk waarover hij het heeft. En hoewel je natuurlijk hoopt op een fragmentje Flakkee be like brengt hij dit ook met humor. Aanrader!
Anniek Van Zadelhoff - De Zeeuw
Fotograaf
Lees verder
Roy was ontzettend enthousiast tijdens de workshop AI. Hij weet zijn passie voor het vak in een duidelijke doch grappige manier over te brengen. Het was zeer leerzaam! Dank je wel Roy.
Angelique Koningswoud
Marketing-en communicatiemedewerker
Lees verder
Ik heb onlangs de AI workshop bij Roy van VDG Media bijgewoond. De workshop was erg leerzaam en ik heb waardevolle inzichten opgedaan in AI die ik nu in mijn werk kan toepassen. Roy kan de complexe wereld van AI op een zeer begrijpelijke en boeiende manier overbrengen. Hij nam de tijd om al onze vragen te beantwoorden. Nogmaals dank Roy!
Diederik Pouwelse
BIM engineer
Lees verder
AI workshop gevolgs bij VDG media. Een verhelderende en duidelijke presentatie. Vervolgens een aantal oefeningen gemaakt met goede begeleiding.
Brenda Valk
Online Marketeer
Lees verder
Als online marketeer bij CEREO was ik nieuwsgierig naar de mogelijkheden van AI om mijn werk te vergemakkelijken. Roy heeft met zijn aanstekelijke enthousiasme niet alleen laten zien dat het mogelijk is, maar ook dat het echt leuk is om ermee aan de slag te gaan. De workshop was niet alleen informatief, maar ook inspirerend, en gaf praktische inzichten over hoe je het maximale uit de AI-tools kunt halen. Een waardevolle ervaring!
Vorige
Volgende

Er zijn verschillende manieren om te adverteren via ons platform. Of je nu simpelweg een bericht wilt delen, een video wilt sponsoren of een op maat gemaakte advertentiecampagne wilt, alles is mogelijk! We gaan vrijblijvend het gesprek aan en kijken hoe we maximale aandacht kunnen gaan genereren voor jouw product, merk of dienst.

Ook als je gebruik wilt maken van onze online marketing diensten, kun je in dit formulier vrijblijvend een aanvraag doen. We kijken graag naar de mogelijkheden. 

Het begint allemaal uiteraard door even contact met ons op te nemen. Dit kun je doen door ons contactformulier in te vullen, direct te mailen naar info@vdgmedia.nl of te bellen naar 0630503992.

Wij kijken uit naar een prettige samenwerking!

Binnenkort kennismaken? Neem contact met ons op.